PIZZERIA GRILL LUNA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 272 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grill Luna. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 20:29 Besteld om 17:00 voor levering 17:45, werd 19:35. Gebeld kon het direct ophalen, maar bestelde ijs zat niet meer in assortiment, moest ik maar met thuisbezorgd regelen. Patat was klam en lauw, schimmel op broodje. Was een grote teleurstelling!
1 mei 2024 om 20:37 Slechte service verkeerd nummer opgeschreven en meegegeven aan bezorger ruim 110 minuten moeten wachten op t eten en t eten was koud
1 apr 2024 om 0:11 Wat een belabberde service. Omdat het minstens 1,5 uur zou duren gebeld om te annuleren. Kon het wel direct ophalen. Eenmaal daar mocht ik de bezorgkosten nog wel ff afrekenen. Doei.
31 mrt 2024 om 21:19 Korst pizza en de patat hadden krokanter gemogen verder niet verkeerd
3 dec 2023 om 5:39 Gekozen voor afhalen, dit was sneller. Eten stond al keurig klaar. Geholpen door een vriendelijke dame en de Luna schotel was heerlijk en alles was lekker warm!
28 sep 2023 om 8:01 Sie hatten keinen fürs Liefern. Der Chef wollte es dann um 22;00 Uhr selbst bringen. Ich hab es dann um 20:00 Uhr selbst geholt, aber es war natürlich schon mit Lieferung bezahlt.
21 sep 2023 om 21:30 Opgebeld dat ze niemand hadden om te bezorgen. Uiteindelijk zelf moeten ophalen anders hadden we geen eten gehad
7 sep 2023 om 8:32 Helaas klopte de bestelling niet , er ontbraken onderdelen van maaltijden en ipv bezorgen moesten we het zelf halen omdat de auto die het moest brengen kapot was. Maar het eten zelf was lekker maar het heeft wel afgedaan voor mij
10 aug 2023 om 19:08 Gute Küche alles frisch
11 jun 2023 om 1:01 Zeer slecht, eten was koud verkeerde broodjes geleverd
23 mei 2023 om 18:52 Bestelling (telefonisch) binnen paar minuten aangepast ivm foutje. Uiteindelijk product niet geleverd, maar wel betaald... (restaurant stuurt me naar thuisbezorgd en vanuit thuisbezorgd blijft het stil...). Vul zelf maar in hoe dit voelt...
9 mei 2023 om 23:26 Aardig personeel, supergoed pikant sausje erbij gekregen, aanrader als je van pittig houd! Tot de volgende